Skip to main content
Tunesienspecialisten

The Sindbad (Hotelklasse: 4½ stjerner)

Beliggenhed
Dette 5-stjernede hotel ligger i en storslået have omgivet af palmer og eksotiske planter, blot 1,5 km fra Hammamets centrum. Den fantastiske beliggenhed ved stranden giver dig mulighed for at nyde varmt sand under fødderne og bade i Middelhavet. Rundt omkring i hotelområdet finder du flere attraktioner/faciliteter, hvor du kan få masser af oplevelser for gæster i alle aldre.

Værelser
Hotel Sindbad tilbyder 145 værelser og 9 suiter indrettet i moderne stil med orientalsk præg. Samtlige værelser har aircondition, trådløs internetadgang, safety-boks, minibar (mod tillægsgebyr) plasma-tv og egen terrasse/balkon. Der er eget badeværelse med bruser eller badekar, gratis toiletartikler og føntørrer.

Forlystelser
Hotellet har tre swimmingpools og en infinity-pool, der tilbyder en fantastisk udsigt over bugten. Hvis du hellere vil tage en dukkert i havet, skal du bare tage en kort gåtur direkte ned til den lækre sandstrand. På stedet kan gæsterne også besøge fitnesscentret, spille tennis, shoppe i gavebutikken, nyde vandaktiviteter på stranden eller hvorfor ikke slappe af i hotellets spa (der kan være tillægsgebyrer for visse aktiviteter og behandlinger).
Hotel Sindbad tilbyder også en shuttelbus, der tager dig rundt i Hammamet, så du nemt kan opleve denne charmerende by (mod gebyr).

Restauranter
Start dagen med en lækker morgenbuffet, der serveres fra kl. 06.00 til 10.00. I løbet af dagen kan man nyde små retter, frokost, snacks og forfriskende drinks på de forskellige restauranter og barer. Når dagens aktiviteter er afsluttet, og sulten igen melder sig, kan du vælge at spise på en af de tre forskellige middagsrestauranter. Der serveres alt fra thailandsk-inspirerede retter, friske fiske- og skaldyrsretter, pasta, tunesiske specialiteter og nordafrikanske lækkerier samt pizza. Uanset hvad du har lyst til, kan vi garantere, at du ikke behøver at gå sulten i seng.

Faciliteter for forretningsrejsende
Hotel Sindbad tilbyder konferencelokaler, business-centre, kopi- og faxfaciliteter (mod tillægsgebyr). Der tilbydes gratis parkering på hotellet.

I nærheden
Dar Sebastien Internationale Kulturcenter - 800 m
Hammamet Fæstning - 2,1 km
Sirene-statuen - 2,2 km
Hammamet Souk - 2,2 km
Yasmine Golfbane - 6,7 km
Citrus Golfklub - 7,0 km
Costa Mall Indkøbscenter - 8,1 km
Yasmine Hammamet Havn - 8,2 km
Chartage Land - 8,3 km
Afstanden afrundes til nærmeste decimal og beregnes via den hurtigste bilrute.

Vigtig information
- Der betales en turistskat på 12 TND per person per nat i op til 7 nætter på stedet. Skatten gælder ikke for børn under 12 år.
- Sammenhængende værelser kan være tilgængelige afhængigt af tilgængelighed. Du kan ønske (ikke garanteret) at få sammenhængende værelser efter booking af din rejse, ved at sende en mail til Almena med bookingnummer.
- Dresscode skal følges i restauranterne. Til morgenmad/frokost er det tilladt at bære badeshorts og t-shirt til mænd og nederdel/sarong med t-shirt eller en strandkjole til kvinder. Det er ikke tilladt kun at være iført badetøj eller i badekåbe. Til aftensmad gælder smart casual, hvor mænd skal være iført lange bukser og skjorte/ensfarvet t-shirt og kvinder lange bukser med bluse eller knælang kjole/nederdel med bluse. Shorts, badetøj eller badekåbe er ikke tilladt.

Fritekstsøgning

Hotelfaciliteter

IndendørspoolJa
Wi-fi Ja
Bar/loungeJa
CafeJa

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedVarighedDestinationFra pris
31/7Arlanda1 ugeThe Sindbad8.349,-Bestil
31/7København1 ugeThe Sindbad8.349,-Bestil
7/8Arlanda1 ugeThe Sindbad8.349,-Bestil
7/8København1 ugeThe Sindbad8.349,-Bestil
24/7København1 ugeThe Sindbad8.549,-Bestil
24/7Arlanda1 ugeThe Sindbad8.549,-Bestil
24/7Arlanda2 ugerThe Sindbad12.749,-Bestil
24/7København2 ugerThe Sindbad12.749,-Bestil
31/7København2 ugerThe Sindbad12.749,-Bestil
31/7Arlanda2 ugerThe Sindbad12.749,-Bestil
  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • SRF logo
  • iata logo
  • nets logo
  • klarna logo
  • visa logo
  • trustly logo
  • mobilepay logo