Skip to main content
Tunesienspecialisten

Hurghada

Hurghada er Egyptens mest populære rejsemål. Krystalklart vand, strålande sol og de  fineste sandstrande er kun nogle af kendetegnene. I centrum venter det egyptiske hverdagsliv, og under Det Røde Havs overflade finder du det fantastiske naturspil blandt farvestrålende fisk og koraller.

Sol, strand og seværdigheder i Hurghada
Når det gælder sol, strand og imponerende seværdigheder i nærheden, kan få rejsemål måle sig med Hurghada. Her er strandene lange med blødt sand og vandet krystalklart. Under Det Røde Havs overflade finder du en fantastisk verden - og vil du dykke, er dette definitivt her du skal rejse til. Når du rejser til Hurghada kan du nemlig dykke året rundt og i nærheden af byen ligger nogle af verdens bedste dykkersteder. Dykkercertifikat kan du helt enkelt tage via en af vores udflugter. Udflugterne tager dig ikke blot ned i det blå, men også til nogle af verdens mest kendte steder fra Egypten var en højkultur. I dag kan du opleve imponerende mesterværker som Kongernes Dal, Pyramiderne i Giza og Sfinxen.

Oplev det ægte Hurghada
Trods det at Hurghada er en voksende turistby som vokser hurtigt – så er her stadig en egyptisk småbys stemning med smukke bydele og og dejlig atmosfære. Det oprindelige Hurghada spejles i den gamle bykerne El Dahar, kaldet Old Town. Her oplever du et myldrende folkeliv, gademarkeder og butikker. Duft de mange krydderier, maden og vandpiberne og lyt til lydene fra minareten og folkelivet. I byens centrum Sekalla er der shopping og restauranter. Det naturlige samlingspunkt er Den Nye Marina der ligger nær Sekallas midte. Gå langs den smukke havnepromenade med butikker, cafeer og et hyggeligt udeliv

Nye Hurghada
I den største bydel Nye Hurghada ligger den palmekantede promenade Village Road. Her ligger flere hyggelige restauranter og barer og massevis af småbutikker. Her kan du købe tasker, sko og smykker ellers souvenirs som krydderier, tæpper og papyrus malerier.

Hurghadas aktive natteliv
Der er et ganske aktivt natteliv og noget for enhver smag. Besøg de livlige barer, klubberne og diskotekerne når du rejser til Hurghada. Foretrækker du et mere stille tempo kan du tage på egyptisk café. Her sidder man ofte på tæpper på sandet og drikker te eller kaffe og ryger vandpibe.

 

Fritekstsøgning

Kort

  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo