Skip to main content
Tunesienspecialisten

Albatros Aqua Park (Hotelklasse: 4½ stjerner)

Velkommen til Albatros Aqua Park, et unikt 5-stjernet hotel i Hadaba, Sharm el Sheikh. Perfekt til familieferien med en populær vandland, varierede pools og et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter for alle aldre. Børnene får en uforglemmelig ferie med en dedikeret børneklub.

Hotellet har 23 udendørs pools, heraf 4 opvarmede om vinteren, og 4 restauranter, herunder Millennium med indisk og orientalsk mad samt Tagine til marokkanske retter. Slap af på den private sandstrand på søsterhotellet Beach Albatros Resort.

Nyd daglig underholdning, vandgymnastik, aerobic, dart og Boccia. For børnene er der en legeplads og børnepool. Spa, vandsportscenter og dykkercenter tilbyder ekstra afslapning og eventyr. Bo i et af de 228 værelser, herunder standardværelser og familieværelser med moderne bekvemmeligheder.

Alt inklusive-pakken inkluderer måltider i hotellets restauranter og barer samt snacks fra kl. 12:00 til 17:00. Nationale drikkevarer, både alkoholiske og alkoholfrie, er inkluderet. Bemærk, at drikkevarer uden for kl. 10:00 - 00:00 og eventuelle ændringer i måltider kan pålægges ekstra gebyrer.

For at reservere bord på Tagine, besøg receptionen. Sopran hovedrestaurant tilbyder velsmagende buffeter fra tidlig morgen til sen aften. Nyd en fantastisk ferieoplevelse på Albatros Aqua Park!

Fritekstsøgning

Hotelfaciliteter

IndendørspoolJa
Wi-fi Ja
Bar/loungeJa
CafeJa

Kort

  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • nets logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo