Jaz Tour Khalef (Hotelklasse: 5 stjerner)

Beliggenhed

Hotellet ligger direkte ned til den dejlige sandstrand, tæt på de store shopping-centrer og ca. 5 km fra lystbådehavnen og golfbanen i Port el Kantaoui

Værelser

I de 262 nyistandsatte værelser finder du minibar og kaffe/temaskine, tv, hårtørrer og gratis wifi. Alle værelser har balkon/terrasse, der vender mod haven eller Middelhavet. Der er enten badekar eller brusebad på værelset. Værelserne har aircondition i højsæsonen.

Faciliteter

Der er en dejlig legeplads til børn, børnepool med en lille rutschebane, Der er også den ny anlagte voksenpool med liggestole i vandet, hvor man kan blive kølet af på en varm sommerdag. Hotellet har mange aktiviteter på stranden (mod betaling) og et aktivt animationsteam, der står for underholdning dag/aften. Hotellet har ligeledes et stort wellness center, hvor man kan forkæle sig selv med diverse skønhedsbehandlinger (mod betaling).

 

Restauranter

Hotellet har en dejlig stor udendørsterrasse ved restauranten, hvor all inklusiv måltiderne indtages. Der er en hyggelig a la carte resturant (mod betaling) og på stranden/ved poolen findes også restaurant og udskænkningssteder.

 

 

 

Hotelfaciliteter

Hiss Ja
Wi-fi Ja
Udendørspool Ja
Aircondition Ja
Gratis parkering Ja
Safetybox Ja
Bastu Ja
Bar/lounge Spa
Cafe Ja
Strand Ja

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedVarighedDestinationFra pris
19/10København1 ugeJaz Tour Khalef 1 uge4.549,-Bestil
AfgangAfrejsestedVarighedDestinationFra pris
26/10København1 ugeJaz Tour Khalef 1 uge4.849,-Bestil
AfgangAfrejsestedVarighedDestinationFra pris
19/10Arlanda1 ugeJaz Tour Khalef 1 uge5.649,-Bestil
AfgangAfrejsestedVarighedDestinationFra pris
26/10Arlanda1 ugeJaz Tour Khalef 1 uge6.149,-Bestil