Skip to main content
Tunesienspecialisten

om os

Almena er et svensk rejsebureau, der blev lanceret på markedet for nogle år siden, for at tilbyde rejser til Tunesien til fornuftige priser og med god service. Vores formål er at promovere Tunesien, som rejsemål for det skandinaviske folk, der ønsker at opleve en af Middelhavets perler og fabelagtige destinationer, kun få timers flyvetur fra Danmark.

Tunesien er en drømme feriedestination, med lækre krystalblå børnevenlige strande og solrigt vejr, samt berigende traditioner og kultur. Tunesien kan også tilbyde flere internationale golfbaner og langtidsrejser. Vi ønsker at gøre Tunesien til et attraktivt rejsemål for vore gæster.

Vi tilbyder en række fristende tilbud såsom eksklusive og fornemme spa-ophold, der findes på de mange luksus hoteller, udflugter til historiske og kulturelle seværdigheder samt Sahara-ørkenen. Vi tilbyder flere af Tunesiens mest fornemme hoteller i landets største ferie/badebyer med en garanteret optimal service. Vi sørger selvfølgelig for afhentning i Monastir/Enfidha lufthavn til hotellerne. Vi har masser af gode tilbud til familier, med børnerabatter til lave priser . Og for unge mennesker, der ønsker at feste i vores smukke land, garanterer vi et yderst livligt og moderne natteliv med lækre diskoteker og lounges, hvor der kan festes til den lyse morgen . 

Vi ønsker at give jer den bedste rejseoplevelse til en af Middelhavets smukkeste rejsedestinationer!

Fritekstsøgning
  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • nets logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo