Skip to main content
Tunesienspecialisten

Hammamet

I hjertet af et frodigt område ligger halvøen Cap Bon med sine grønne landskaber præget af den milde havluft, og her finder vi Hammamet og Nabeul – To store feriesteder, der er berømte for deres lange, fine sandstrande og det smukke hav med de turkise reflekser.

Man vil nyde Hammamets særlige charme, dens poetiske medina omgivet af gyldne fæstningsmurre, og dens haver.

Man vil også sætte pris på Nabeuls glade, venlige atmosfære¸ der er en stor håndværker by og områdets hovedby, der har kunnet bevare en levevis, som er fuld af raffinementer.

Mellam hav og grønne havermets medina den besøgende på charmerende, krogede gyder, hvor tiden lader til at stå stille. De blå døre, der skærer sig ind i de blændende hvide mure, åbnes ind til en smuk butik, et kunstgalleri eller et lille museum med traditionelle dragter. Rundt om dette strækker sig byens hovedstræde, hvor butikker og fritidscentre ligger side om side med smukke villaer med blomster. Den, der tilhørte den rumænske aristokrat Georges Sebastian, er blevet til Hammamets internationale kulturcenter, hvor der jævnligt afholdes udstillinger.

Nabeul viser sig som en lille by ved havet, hvor det er at være. De gamle kvarterer gennemskæres af livlige handelsgader, og soukh`ernes righoldige udvalg minder om, at byens hovedbeskæftigelse er keramisk kunsthåndværk.

Under det ugentlige marked, om fredagen, bliver byen atter til dette landbrugsområdes hovedstad, hvor herlige produkter oversvømmer staderne med tusinder af tilbud såsom frugter, krydderier, hverdagsting, og meget andet.

Intense ferier

Et ophold i Hammamet eller Nabeul er garanteret en ferie i fuldt omfang i et drømmemiljø med ubegrænsede fritidsmuligheder. Alle havets glæder er til rådighed takket være de skønne strande og udvalget af aktiviteter, der tilbydes på de forskellige hoteller.

Små typiske restauranter tilbyder traditionelle tunesiske retter og et stort udvalg af fisk og skaldyr. Især om sommeren er der et livligt natteliv i Hammamet på grund af de mange restauranter, natklubber og den internationale festival, hvor store musik-, teater- og dansenavne optræder.

Kongres

Hotellerne i Hammamet og Nabeul tilbyder mange attraktioner og er således ideelle som kongresbyer. Her findes et stort udvalg af hoteller i bedste kategori, med kongrescentre og mange sale, der kan rumme op mod tusind kongresdeltagere.

 Thalassoterapi

 I Hammamet findes også fire centre for thalassoterapi, der har et stort udvalg af behandlinger, lige fra basisbehandlinger med havvand. En fantastisk mulighed for at  kombinere en familieferie med en afslappede tunesiske massage/tradition for kurbade heldredende kure af højeste kvalitet.

 

Fritekstsøgning

Hotel

Hotel

Et ophold i Hammamet eller Nabeul er garanteret en ferie i fuldt omfang i et drømmemiljø med ubegrænsede fritidsmuligheder. Alle havets glæder er til rådighed takket være de skønne strande og udvalget af aktiviteter, der tilbydes på de forskellige hoteller.

Kort

The Sindbad

The Sindbad

The sindbad. Beliggenhed Dette 5-stjernede hotel ligger i en storslået have omgivet af palmer og eksotiske planter, blot 1,5 km fra Hammamets centrum. Den fantastiske beliggenhed ved stranden giver dig mulighed for at nyde varmt sand under fødderne og bade i Middelhavet. Rundt omkring i hotelområdet...

Udsolgt Læs mere
Sentido Phenicia

Sentido Phenicia

Dejligt hotel tæt på stranden. Beliggenhed Sentido Phenicia er et firestjernet hotel omgivet af svajende palmer og oliventræer, beliggende direkte ned til det smukke Middelhav. Her er du tæt på flere seværdigheder og muligheder for oplevelser såsom Hammamet Medina og havn, markeder og Costa Mall. Be...

Udsolgt Læs mere
Les Orangers Garden

Les Orangers Garden

Resort med 5 Stjärnor. Beliggenhed Med det smukke Middelhav som nærmeste nabo, blandt appelsintræer og duftende jasminblomster, finder du dette fantastiske femstjernede hotel. Med sin perfekte placering kan du nemt komme til byens centrum og til flere seværdigheder. For golfelskere er du tæt på de t...

Udsolgt Læs mere
  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo