Skip to main content
Tunesienspecialisten

Hammamet

Golfspillerne kan udfolder sig i Hammamet-regionen. Stedet omfatter to store golfbaner, der spreder sig over de grønne bakker; Golf Citrus (36 huller, en kompakt bane med 9 huller og en øvebane) og Yasmine Golf, der har en 18 hullers bane og en 9 huller undervisningsbane.Det milde klima, udsigten over havet og den typiske middelhavsvegetation, plus de ansporende goldbaner for alle niveauer, og de veludstyrede klubhuse er garanter for en behagelig golfoplevelse hele året rundt.

Golfbana

Golfbana

Citrus Golf

Hammamet er det azurblå hav, enorme strande med fint hvidt sand, den blå himmel, solen, palmer og duftende frugtplantager med appelsintræer, bergamot og bigared træer. Det er jasmin og blomster orange. Hammamet er en meget smuk turistby med luksushoteller, natklubber, barer og restauranter.
Et nyt turistområde er for nylig blevet bygget, nær det gamle, Hammamet-Sud, Yasmine Hammamet, den tunesiske turismes perle.

Banen designet af Ronald Fream udnytter områdets naturlige forhold til fulde med den let bakkede jord i olivenlunden og stejle skrænter i skoven.

Les Oliviers:
En mesterskabsbane, 18 huller, par 72, 6.066 meter (mænd) / 5.235 meter (kvinder) Banen, som byder på brede fairways oversået med oliventræer og trapezsand inden for en driving range, er virkelig en udfordring for spillere med alle handicap. Især da den allestedsnærværende vind og greens placeret fairlay højt oppe på plateauer og godt beskyttet af bunkers vil straffe evrey dårlige slag.

La Forêt:
En mesterskabsbane, 18 huller, par 72, 6.066 meter (mænd) / 5.235 meter (kvinder) Denne snoede og bølgende bane, omgivet af en skov af fyrretræer og konstrueret efter de fremherskende vinde (nordvest og nordvest), er designet specielt for spillere med et godt niveau på grund af blinde huller og diverse vandlåse og bunkers, der bevogter bølgende greens.

Film

Fritekstsøgning
  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • SRF logo
  • iata logo
  • nets logo
  • klarna logo
  • visa logo
  • trustly logo
  • mobilepay logo