Skip to main content
Tunesienspecialisten

Hammamet

Golfspillerne kan udfolder sig i Hammamet-regionen. Stedet omfatter to store golfbaner, der spreder sig over de grønne bakker; Golf Citrus (36 huller, en kompakt bane med 9 huller og en øvebane) og Yasmine Golf, der har en 18 hullers bane og en 9 huller undervisningsbane.Det milde klima, udsigten over havet og den typiske middelhavsvegetation, plus de ansporende goldbaner for alle niveauer, og de veludstyrede klubhuse er garanter for en behagelig golfoplevelse hele året rundt.

Golfbana

Golfbana

Citrus Golf

Hammamet er det azurblå hav, enorme strande med fint hvidt sand, den blå himmel, solen, palmer og duftende frugtplantager med appelsintræer, bergamot og bigared træer. Det er jasmin og blomster orange. Hammamet er en meget smuk turistby med luksushoteller, natklubber, barer og restauranter.
Et nyt turistområde er for nylig blevet bygget, nær det gamle, Hammamet-Sud, Yasmine Hammamet, den tunesiske turismes perle.

Banen designet af Ronald Fream udnytter områdets naturlige forhold til fulde med den let bakkede jord i olivenlunden og stejle skrænter i skoven.

Les Oliviers:
En mesterskabsbane, 18 huller, par 72, 6.066 meter (mænd) / 5.235 meter (kvinder) Banen, som byder på brede fairways oversået med oliventræer og trapezsand inden for en driving range, er virkelig en udfordring for spillere med alle handicap. Især da den allestedsnærværende vind og greens placeret fairlay højt oppe på plateauer og godt beskyttet af bunkers vil straffe evrey dårlige slag.

La Forêt:
En mesterskabsbane, 18 huller, par 72, 6.066 meter (mænd) / 5.235 meter (kvinder) Denne snoede og bølgende bane, omgivet af en skov af fyrretræer og konstrueret efter de fremherskende vinde (nordvest og nordvest), er designet specielt for spillere med et godt niveau på grund af blinde huller og diverse vandlåse og bunkers, der bevogter bølgende greens.

Film

Fritekstsøgning

Phenicia

Udsolgt
Phenicia

Dejligt hotel tæt på stranden. Beliggenhed Når du bor på Sentido Phenicia i Hammamet befinder du dig ved siden af en golfbane, tæt på Yasmine Golfbane og Hammamet Strand. Dette hotel med 4 stjerner ligger ikke langt fra Sirens-statuen og Hammamet Fort. Værelser Føl dig hjemme i et af de aircondition...Læs mere

Les Orangers Garden ubegrænset golf

Udsolgt
Les Orangers Garden ubegrænset golf

Resort med 5 Stjärnor. Beliggenhed Med det smukke Middelhav som nærmeste nabo, blandt appelsintræer og duftende jasminblomster, finder du dette fantastiske femstjernede hotel. Med sin perfekte placering kan du nemt komme til byens centrum og til flere seværdigheder. For golfelskere er du tæt på de t...Læs mere

  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • nets logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo