Tunesienspecialisten

Flere nyheder

 • VIGTIG INFORMATION

  26-01-2021

  Rejsevejledning

  Hvorfor er hele verden rød?  Fra fredag den 8. januar og foreløbigt indtil 28. februar 2021 skærpes rejsevejledningen for hele verden fra at have været ’orange’ (alle ikke-nødvendige rejser frarådes) til ’rød’. Det vil sige, at alle rejser til hele verden frarådes. Skærpelsen sker som led i smittehåndteringen med coronavirus/COVID-19 i Danmark, hvor begrænsning af rejseaktivitet er et væsentligt element i indsatsen for at have kontrol med smittespredningen, samtidig med at mutationer af coronavirus forekommer i flere lande.

  Vore rejser

  Vi håber inden længe at kunne tilbyde rejser igen. Du kan allerede nu booke din sommerferie 2021 på vires hjemmeside. Vi er behjælpelig med booking af alternative mulige rejser og tilbage betaling af rejsen.

  Åben booking

  Hos Almena har vi i hele 2021 “åbne bookinger”, hvilket betyder, at man kan ombooke eller annullere sin rejse uden gebyr op til 30 dage før afrejsen. Dette kan gøres  på mail og uden dokumentation. 

  Indrejserestriktioner i Tunesien

  Vi holder os opdateret om situationen i Tunesien. Vi håber og satser på at starte vores rejser sommeren 2021.

  Vi tilbyder rejser fra Stockholm, Gøteborg og København.

  Tilbagebetaling på aflyste fly

  Vi beklager, at en rejse du har bestilt hos Almena, er blevet annulleret pga. COVID-19.

  Da rejsen ikke er blevet gennemført, har du ret til tilbagebetaling.

  Det er desværre ikke muligt for os at foretage tilbagebetalingerne så hurtigt som vi ønsker det i denne vanskelige situation. Vi har haft mange annullerede fly siden marts 2020, hvilket har givet extra meget arbejde for os.

  De fleste flyselskaber nægter at tilbagebetale pengene, selvom loven siger, at de skal gøre det indenfor 14 dage. Selv mange hoteller rundt om i verden refunderer heller ikke det indbetalte!

  Almena er i konstant kontakt med flyselskaberne for at finde en løsning. Derfor beder vi om forståelse og tålmodighed for forsinkelse af tilbagebetalingen.

  Vi har allerede refunderet mange af vores kunder, og vi tilbagebetaler kontinuerligt. For de af jer, der stadig ikke har modtaget jeres penge, lover vi, at I nok skal få dem, men som sagt kan det tage tid!

   

 • DAGENS GODE NYHED

  25-06-2020

  I dag d.25. Juni besluttede den tunesiske stat at:  fra d.27. juni kræves hverken COVID-19-19 test eller karantæne for de personer, der rejser ind i Tunesien fra Danmark.

 • Vedrørende rejser til Tunesien/Covid-19

  05-06-2020

  Fra d. 4. juni 2020 til d. 14. juni 2020 skal tunesiske hjemvendte i karantæne på et hotel, efter eget valg/betaling, i en periode på 7 dage, og derefter yderligere 7 dage i kontrolleret hjemmekarantæne.
  Vær opmærksom på, at Tunesien frem til da, kun accepterer hjemvendte tunesere bosat eller strandet i udlandet.
  Udlandske turister bydes senere velkommen. Dette bekræftes på et pressemøde d. 14. juni 2020.
  Landet har indført nye sundhedsregler indenfor turistområdet, men man afventer stadig sundhedsregler for grænseområderne.

  Så snart vi har nye og yderligere informationer, orientere vi om disse.
   

 • Sidste nyt vedr. covid-19 og din ferierejser

  29-05-2020

  Kære gæster

  Udenrigsministeriet har netop vedtaget, at de forlænger rejseforbuddet indtil  d.31. august 2020. Vi afventer situationen i Tunesien, og så snart der er klarhed for, hvornår de Tunesiske grænser åbnes, vender vi tilbage vedrørende sommerens fly.  

  Vi takker for jeres tålmodighed og forståelse i denne svære tid.

  Venlig hilsen

  Almena.dk

 • VIGTIG INFORMATION - FLY INDSTILT

  13-03-2020

  Pga. corona-virus ser vi os desværre nødsaget til at annullere alle rejser til Tunesien fremtil sidst i maj måned 2020. Hvis du har købt og betalt en rejse, tilbyder vi, at den kan ændres til en senere rejse f.eks. i september/oktober måned.

  Venligst fremsend mail til almena.dk med bookingnummer.

  Vi beklager situationen, men håber, at vi en anden gang, kan byde jer velkommen på en af vore rejser til Tunesien.

   

   
Fritekstsøgning