Skip to main content
Tunesienspecialisten

El Mouradi Mahdia (Hotelklasse: 5 stjerner)

Beliggenhed:

El Mouradi Mahdia ligger ned til Middelhavet på lækker bred sandstrand og tilbyder 5-stjernet indkvartering, 5 km fra Mahdia centrum og 40 km fra Monastir.

Værelser:

Føl dig hjemme i et af de aircondition-afkølede værelser. Der er gratis trådløs internetadgang og internationale tv-kanaler. Alle 364 værelser har dybe badekar, hårtørrer, balkon og roomservice døgnet rundt.

Faciliteter:

Gæsterne kan benytte fitnessfaciliteter med hammam, sauna og boblebad. Der tilbydes også massage (mod betaling). Der er tennisbaner, minigolf, og der er mulighed for at spille beachvolley, fodbold, bueskydning og diverse vandsport (mod betaling). Hotellet har 2 udendørs swimmingpools, 1 indendørs swimmingpool.

Restauranter:

Du finder flere forskellige restauranter og barer på hotellet. Dette hotel tilbyder priser med all inklusive. Disse priser inkluderer mad og drikke på deres restauranter. Der kan opkræves gebyrer på bestemte restauranter for tilbud, middage, retter, drikkevarer og andre faciliteter. Spisning er tilgængelig på en af dette hotel 2 restauranter eller i en café. Slap af med din yndlingsdrink i en af de mange bare.

Fritekstsøgning

Hotelfaciliteter

Wi-fi Ja
Bar/loungeJa
CafeJa

Kort

  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • nets logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo