Skip to main content
Tunesienspecialisten

Iberostar Diar El Andalous Golf (Hotelklasse: 5 stjerner)

Det attraktive luksushotel ligger lige ved stranden, kun ca. 1 km fra den smukke lystbådehavn Port El Kantaoui, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder.

 Der er blot et par kilometer ind til centrum af Sousse. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (150 m). Der er ca. 30 minutters kørsel til lufthavnen Monastir, som ligger ca. 25 km væk.||Hotellet blev komplet renoveret i år 2003 og har fordelt på sine 3 etager i alt 301 værelser, heraf 294 dobbeltværelser samt 4 suiter. Komplekset råder endvidere over et 19.000 m² stort pool- og havelandskab samt en veludstyret foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere rummer bygningen et spillerum, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en maurisk café, en hyggelig bar samt en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og separat ikke-ryger afdeling.

For forretningsfolk står der tre konferencerum til rådighed. Der tilbydes desuden roomservice og vaskeservice, ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og balkon.||På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller.

Desuden råder hotellet over en indendørs swimmingpool samt et spa- og wellnessområde med sauna, og hvor det er muligt at få massage. Herudover kan man dyrke et væld af fritidsaktiviteter som f.eks. bordtennis, aerobic, beachvolley, boccia, minigolf og gymnastik samt mod betaling forskellige vandsportsgrene, tennis, billard/snooker og bowling. Der ligger desuden en golfbane 800 m fra hotellet.

 

Fritekstsøgning

Hotelfaciliteter

HissJa
Wi-fi Ja
Udendørspool Ja
AirconditionJa
Gratis parkeringJa
Safetybox Ja
Bastu Ja
Bar/loungeJa
CafeJa
StrandJa

Kort