Skip to main content
Tunesienspecialisten

Magic Life Africana (Hotelklasse: 5 stjerner)

Beliggenhed
I den charmerende by Hammamet, finder du det femstjernede hotel Magic Life Africana, en skøn oase beliggende ved stranden. Hotellet ligger tæt på en række seværdigheder, Chartage Land, Costa Mall og Yasmine lystbådehavn.

Værelser
Føl dig hjemme i et af de 377 værelser med aircondition, minibar og egen balkon. Der er gratis trådløs internetadgang, og alle værelser har satellit-tv. Samtlige badeværelser har badekar/bruser, gratis toiletartikler og tøjrens/strygning mod gebyr.

Forlystelser
Nyd den private strand eller tag en dukkert i en af de syv pools, med 3 vandrutsjebaner og den indendørs pool. Dette hotel, i middelhavsstil, tilbyder trådløs internetadgang, roomservice og døgnåben reception.

Restauranter
Magic Life Africana tilbyder all inklusive, hvilket betyder at måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen (der kan på nogle restauranter være gebyrer for særlige middage, retter, drikkevarer og/eller andre faciliteter). Start dagen med en gratis morgenbuffet, der serveres på Magico restaurant fra kl. 07.00 til 10.00. Hotellet byder på fire restauranter, seks forskellige barer og en café, så du ikke behøver at gå sulten eller tørstig i seng.

Faciliteter for forretningsrejsende
Der er adgang til fax-/kopieringsfaciliteter, konferencerum og business-centre (mod tillægsgebyr) samt hurtig ind- og udchekning.

I nærheden
Jasmine strand - 0,4 km
Chartage Land - 1,4 km
Costa Mall indkøbscenter - 1,9 km
Yasmine Hammamet lystbådehavn - 2,2 km
Yasmine Dykkercenter - 2,7 km
Dar Sebastiens Internationale Kulturcenter - 9,2 km
Citrus Golfklub - 10,5 km
Yasmine Golfbane - 10,7 km
Hammamet fæstning - 12,1 km
Hammamet Kasbah - 12,1 km
Hammamet Souk - 12,1 km
Hammamet Medina - 12,3 km
Fredags marked i Nabeul - 29,4
Afstand afrundet til nærmeste decimal og beregnes via hurtigste bilrute.

Vigtig information
- Bemærk venligst, at der betales en byskat på 4,00 TND per person per nat for op til 7 nætter på stedet. Skatten gælder ikke for børn under 12 år.
- Sammenhængende værelser kan tilbydes alt efter disponibilitet. Man kan ønske (ikke garanteret) disse værelser efter at have booket sin rejse, ved at fremsende mail med bookingnummer til Almena.
- Den udendørspool er tilgængelig mellem d. 1/4-31/10, mellem kl. 09-19.
- Kæle-og assistancedyr er ikke tilladt.

Fritekstsøgning

Hotelfaciliteter

IndendørspoolJa
Wi-fi Ja
Bar/loungeJa
CafeJa

Kort

  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • nets logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo