Skip to main content
Tunesienspecialisten

All-inklusive til sol og varme

Ved Middelhavet begynder temperaturen at blive rigtig skøn og helt udmærket til en tur i løbet af juni. At rejse om sommeren giver både energi og det giver glæde. Rejs til Tunesien og nyd aktiviteter og storslagen underholdning. For den aktive turist, er der masser af eventyr, for eksempel jeepsafari, kamelridning, dykning, surfing og anden vandsport. Mange vælger også at tage på udflugter til Sahara-ørkenen, til colosseum i El-Jem og bjerggrotterne i Matmata, hvor Star Wars blev optaget. 

Tunesien er destination for alle der gerne vil have lidt ekstra ud af deres penge på ferien. En tre timers flyvetur væk, og du kan nyde lækker mad, billig overnatning, dejlige strande og et væld af oplevelser. Her finder du kilometerlange strande og skønne hoteller med alt inklusive. Sikre påskens all Inclusive-rejse på dit yndlingshotel og drøm dig væk.  

For dem, der rejser alene, eller med hele familien.   

For at gøre din sommerrejse ekstra behagelig,kan man benytte lejligheden til at vælge en all Inclusive-rejse i juni, og oplev afrikansk kultur blandet med moderne livsstil, hvor der er sol og varme året rundt.  

Kontakt os for mere information. 

 

Fritekstsøgning
  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • nets logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo