Skip to main content
Tunesienspecialisten

Zarzis

Det sydlige tunesiens centrum, i Zarzis er der masser af steder at besøge. I løbet af din ferie her i området, kan du besøge medina'en, museet og den store moske. Vi anbefaler også, at du tager et smut forbi berber-souk'en i La Mouensa, og besøger saltsøen. Der er også mulighed for besøg i en af de mange dadelplantager f.eks. Oasis Hmadi.
Med sine 50 km lange skønne sandstrande og hundredevis af hoteller af forskellig kategorier, er Zarzis et af de mest besøgte områder i Tunesien.(ca. 1 million besøgende på årsbasis)
Når du er på ferie i Zarzis anbefaler er du tæt på Sahara, Gabes og Tataoouine, alle steder, der indgår i vores udflugtsprogram.

Fritekstsøgning

Kort

Zita Beach Resort

Udsolgt
Zita Beach Resort

Lyx hotell vid stranden. Boutique-hotel med privat adgang til en afsondret strand i Zarzis, på den tunesiske sydkyst. Zita Beach Resort ligger ved kysten i Zarzis, cirka 8 km fra byens centrum. Der er et udendørs marked i Djerba centrum (35 km væk). Djerba lufthavn ligger cirka 60 km fra hotellet. P...Læs mere

Eden Star

Udsolgt
Eden Star

Hotel dirkete ned til stranden. Beliggenhed Med et ophold på Eden Star vil du befinde dig i hjertet af Jarjis, praktisk beliggende i forhold til Amira-stranden. Dette hotel med 4 stjerner ligger i samme region som Oamarit-stranden og Oamarit-fiskehavnen. Værelser Føl dig hjemme i et af de 256 være...Læs mere

  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo