Skip to main content
Tunesienspecialisten

26-01-2021: VIGTIG INFORMATION

Rejsevejledning

Hvorfor er hele verden rød?  Fra fredag den 8. januar og foreløbigt indtil 28. februar 2021 skærpes rejsevejledningen for hele verden fra at have været ’orange’ (alle ikke-nødvendige rejser frarådes) til ’rød’. Det vil sige, at alle rejser til hele verden frarådes. Skærpelsen sker som led i smittehåndteringen med coronavirus/COVID-19 i Danmark, hvor begrænsning af rejseaktivitet er et væsentligt element i indsatsen for at have kontrol med smittespredningen, samtidig med at mutationer af coronavirus forekommer i flere lande.

Vore rejser

Vi håber inden længe at kunne tilbyde rejser igen. Du kan allerede nu booke din sommerferie 2021 på vires hjemmeside. Vi er behjælpelig med booking af alternative mulige rejser og tilbage betaling af rejsen.

Åben booking

Hos Almena har vi i hele 2021 “åbne bookinger”, hvilket betyder, at man kan ombooke eller annullere sin rejse uden gebyr op til 30 dage før afrejsen. Dette kan gøres  på mail og uden dokumentation. 

Indrejserestriktioner i Tunesien

Vi holder os opdateret om situationen i Tunesien. Vi håber og satser på at starte vores rejser sommeren 2021.

Vi tilbyder rejser fra Stockholm, Gøteborg og København.

Tilbagebetaling på aflyste fly

Vi beklager, at en rejse du har bestilt hos Almena, er blevet annulleret pga. COVID-19.

Da rejsen ikke er blevet gennemført, har du ret til tilbagebetaling.

Det er desværre ikke muligt for os at foretage tilbagebetalingerne så hurtigt som vi ønsker det i denne vanskelige situation. Vi har haft mange annullerede fly siden marts 2020, hvilket har givet extra meget arbejde for os.

De fleste flyselskaber nægter at tilbagebetale pengene, selvom loven siger, at de skal gøre det indenfor 14 dage. Selv mange hoteller rundt om i verden refunderer heller ikke det indbetalte!

Almena er i konstant kontakt med flyselskaberne for at finde en løsning. Derfor beder vi om forståelse og tålmodighed for forsinkelse af tilbagebetalingen.

Vi har allerede refunderet mange af vores kunder, og vi tilbagebetaler kontinuerligt. For de af jer, der stadig ikke har modtaget jeres penge, lover vi, at I nok skal få dem, men som sagt kan det tage tid!

 

Fritekstsøgning
  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo