Skip to main content
Tunesienspecialisten

01-11-2021: Indrejse i Tunesien tillades, dog på følgende betingelser

1) Du skal fremvise en negativ PCR-test med QR-kode, der max. er 72 timer gammel ved afrejsen. Dette gælder også færdigvaccinerede personer, men ikke børn under 12 år.

2) Inden afrejse skal du udfylde en tunesisk helbredserklæring. Helbredserklæringen skal sendes, udskrives , underskrives og medbringes på rejsen. Formularen findes på dette link:  https://app.e7mi.tn/language 

Hvis du ikke er vaccineret skal du gå i karantæne på et hotel. Dette gælder også børn, der rejser med ikke vaccinerede voksne. Karantænehotellet skal bestilles og betales inden afrejsen, og dokumentation for dette skal fremvises ved afrejsen i lufthavnen.

4) Efter 7-10 dage skal du foretage en PCR-test i Tunesien. Hvis den er negativ, kan du træde ud af karantænen, ellers skal denne fortsættes. Prisen på en PCR-test er min. 209TND.

5) Der kræves normalt en PCR-test for at komme ind i lufthavnen ved afrejse fra Tunesien. Dette gælder også færdigvaccinerede.

Disse restriktioner kan ændres fra dag til dag. De tunesiske myndigheder godkende kun PCR-test, ikke lyntest, ej heller en anti-test.

Der kan forekommer uklarheder i forståelsen, af de gældende restriktioner. Sørg for at være velorienteret inden afrejsen. Der foretages stikkontroller ved indrejsen i Tunesien.

 

 

Fritekstsøgning
  • Reisegaranti stilt i Kammarkollegiet
  • klarna logo
  • SRF logo
  • visa logo
  • iata logo