El Mouradi Palace (Hotelklasse: 4 stjerner)

Når du bor på det 5 - stjernede El Mouradi Palace i Port El Kantaoui befinder du dig tæt ved en golfbane og praktisk tæt på Port El Kantaoui lystbådehavn.

Føl dig hjemme i et af de  aircondition-afkølede værelser, (højsæson), der desuden indeholder minibar, tv med internationale kanaler, telefon samt safety-boks. Værelset har et privat badeværelse med enten bruser eller badekar. Der er gratis internet på hotellet.

GIv dig tid til at besøge stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling med massage og diverse skønhedsbehandlinger (mod betaling).

Efter en dukkert i en af de 4 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den dejlige brede private sandstrand.

Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive, hvilket betyder at alle måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i prisen.. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter. Der er en bar ved poolen samt 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotelfaciliteter

Hiss Ja
Wi-fi Ja
Udendørspool Ja
Aircondition Ja
Gratis parkering Ja
Safetybox Ja
Bastu Ja
Bar/lounge Ja
Cafe Ja
Strand Ja

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedVarighedDestinationFra pris
19/10København1 ugeEl Mouradi Palace 1 uge3.049,-Bestil
19/10Arlanda1 ugeEl Mouradi Palace 1 uge3.649,-Bestil
AfgangAfrejsestedVarighedDestinationFra pris
26/10København1 ugeEl Mouradi Palace 1 uge3.649,-Bestil
26/10Arlanda1 ugeEl Mouradi Palace 1 uge5.149,-Bestil